شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

جیک سالیوان: تهدید ایران را جدی می‌‌گیریم

مشاور امنیت ملی کاخ سفید به ادعاهای اثبات‌نشده در یک رسانه آمریکایی درباره ایران واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۳ - ۰۲ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 March 22
کد خبر: ۸۱۵۸۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ «جیک سالیوان»، مشاور امنیت ملی کاخ سفید به ادعاهای اثبات‌نشده مطرح شده در یک رسانه آمریکایی درباره ایران واکنش نشان داد.

 

سالیوان مدعی شد دولت «جو بایدن»، رئیس‌جمهور جدید آمریکا تهدیدها از جانب ایران را جدی می‌گیرد. او گفت: «رئیس‌جمهور بایدن کاملاً تهدیدی را که ایران متوجه افراد، پرسنل، تأسیسات و منافع آمریکا در منطقه و در اینجا می‌کند جدی می‌گیرد.»

 

وی اضافه کرد: «و ما گام‌هایی برخواهیم داشت تا اطمینان حاصل کنیم می‌توانیم از خودمان دفاع و محافظت کنیم و برای ایران، هزینه‌های فراوانی را که در صورت ادامه این مسیر متحمل خواهند شد روشن کنیم.»

 

خبرگزاری آسوشیتدپرس که سابقه فضاسازی‌های مختلف علیه ایران را در کارنامه‌اش دارد روز گذشته (شنبه) با استناد به منابع گمنام مدعی شده بود ایران برنامه‌هایی برای حمله به پایگاه نظامی «فورت‌مک‌نایر» در آمریکا و معاون فرمانده این پایگاه داشته است.

 

خبرگزاری آسوشیتدپرس بدون اشاره به هیچ شواهد موثق مدعی شده آژانس امنیت ملی آمریکا این اطلاعات را بر اساس شنود مکالمات مقام‌های ایران به دست آورده است.

 

جیک سالیوان در بخش دیگری از اظهاراتش به مسئله کره شمالی پرداخت و ضمن اشاره به اینکه دولت آمریکا تلاش کرده با کره شمالی تماس برقرار کند گفت که پاسخ مستقیمی از طرف پیونگ‌یانگ دریافت نکرده است.

 

او گفت: «ما پیام مستقیمی از آنها از طریق کانال‌های دیپلماتیک دریافت نکردیم. با آنها تماس گرفته‌ایم چون معتقدیم که دیپلماسی باید بخشی از روند رسیدن به کره شمالی فاقد سلاح هسته‌ای باشد.»

 

سالیوان تأکید کرد: «در خصوص این هدف مصمم هستیم. می‌خواهیم اطمینان حاصل کنیم متحدانمان شامل ژاپن و کره جنوبی را گرد هم آورده و با سایر بازیگران منطقه اعم از چین و روسیه تعامل می‌کنیم.»/فارس

 

ارسال نظر